• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Про профілактику правопорушень серед підлітків

Про профілактику правопорушень серед підлітків

2014-04-11

/Files/images/meropriyatiya/IMG_0245.JPG

Наше життя складається з світлих і темних смуг. І як би банально це не звучало, дорослі завжди прагнуть зробити життя дитини світлої, що не заплямованою всілякими неприємностями і брудом злочинного світу.

Саме про профілактику правопорушень серед підлітків йшлося на сьогоднішній зустрічі інспектора кримінально -виконавчої служби у справах неповнолітніх Юрія Олександровича Лаврека, спеціаліста 1 категорії з центру соціальної служби Алли Павлівни Дехтяренко та дев'ятикласників Ізмаїльської ЗОШ № 2.

Говорили про спокуси легких грошей, про принадності дорогих девайсів, які кружляють голову підлітку. І, здається, так легко дістати собі дорогущий смартфон, на який мама з татом не назбирають грошей і за рік, і який є у більш матеріально забезпеченого однолітка... Не малу роль в правопорушенні грають і так звані друзі. За компанію, керуючись колективним розумом - "всі пішли і я пішов", дуже часто хлопці йдуть на крадіжку або хуліганство, побиття, грають роль спостерігача або стоять на "стрьомі", але в результаті несуть відповідальність нарівні з основними злочинцями. А ще "друзі" дуже часто підставляють і штовхають на злочин навмисно, провокують або заганяють підлітка в борги, з яких можна виплутатися тільки через крадіжку.

Кiлькiсть переглядiв: 398