• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всесвітній день Червоного Хреста і Червоного Півмісяця

Всесвітній день Червоного Хреста і Червоного Півмісяця

2014-05-08

/Files/images/meropriyatiya/IMG_0447.JPG

Всесвітній день Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, однієї з найбільших благодійних організацій світу, щорічно відзначається 8 травня. Цього року Ізмаїл відзначив свято в Ізмаїльської центральній міській бібліотеці ім. І. Котляревского.

Волонтери та члени правління організації розповіли присутнім в залі про історію Червоного Хреста, його нелегкій гуманітарної роботі, про важкі роки воєн усього світу, в яких пораненим воїнам допомагав саме Червоний Хрест. Також був зроблений акцент на історії саме ізмаїльській організації Червоного Хреста, яка починається з перших десятиліть минулого століття.

Ізмаїльський Червоний Хрест співпрацює з величезною кількістю установ та організацій міста, бере участь у різних заходах, не байдужий до долі молоді. Перед присутніми виступили член правління Одеської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Лариса Тітовець, голова Ізмаїльської організації Товариства Червоного Хреста Галина Дімова, директор ЦМБ ім . І. Котляревського Галина Дойкова.

Співробітники бібліотеки традиційно підготували виставку книг та інформаційних матеріалів про довгому шляху всесвітньої організації Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

Також для всіх присутніх було зроблено оголошення про набір груп для навчання першої допомоги. Передбачені коротка 6 - годинна програма і розширена 12 - годинна, по закінченні якої можливе отримання сертифікату міжнародного зразка.

Запис за тел: 097 647 48 43 і 095 475 42 35

Анна Нестерова

Кiлькiсть переглядiв: 401