• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тренінг щодо поліпшення якості психологічної допомоги

Тренінг щодо поліпшення якості психологічної допомоги

2016-05-19

/Files/images/meropriyatiya/-PkHtut5vLM.jpg

19 травня в конференц-залі Ізмаїльського державного гуманітарного університету був проведений тренінг для студентів 3 -4-х курсів кафедри «Практична психологія» факультету української філології та соціальних наук.

Метою проведення тренінгу стало поліпшення якості психологічної допомоги, яку надають психологи Ізмаїла ВПО шляхом проведення тренінгів з навчання своїх колег, а також майбутніх психологів, правил роботи з посттравматичними розладами.

Захід пройшов в рамках проекту «Всебічна стабілізаційна підтримка внутрішньо переселених осіб і постраждалого населення України». Ініціаторами проекту виступають Міжнародна організація з міграції (МОМ) та Західноукраїнський Ресурсний Центр (ЗУРЦ) за фінансової підтримки Євросоюзу. У нашому місті координатором проекту виступає Ізмаїльська міська громадська організація «Право на майбутнє».

Більшість людей, особливо дітей, несвідомо живуть зі страхом, хвилюваннями і тривогами. В ході бесіди, студентам розповіли про необхідність спілкування з дітьми з посттравматичними розладами і про важливість розуміння їх. Також майбутнім психологам розповіли про способи подолання стресу і тривожності.

Протягом тренінгу зі студентами проводили пізнавальні ігри, які можна буде використовувати в подальшій професійній діяльності.

На відміну від тіла до душі не можна доторкнутися або побачити, і на перший погляд її неможливо вивчити. Однак, у психологів є дивовижна здатність-допомагати людям виліковувати душу. Безумовно, це варто цінувати і берегти.

Кiлькiсть переглядiв: 644