Жива книга - 2

2016-05-04

/Files/images/meropriyatiya/biblioteka042600001.JPG

У дощовий день 26 квітня в Ізмаїльській центральній міській бібліотеці ім. І.Котляревського було душевно і тепло - тут пройшла чергова зустріч у рамках проекту "Жива бібліотека".

Цей незвичайний, але вже полюбився ізмаільчанам проект стартував в «Котляревке» в листопаді цього року. "Мамою" заходи стала бібліотекар читального залу Оксана Ульянова, яка вважає, що такий проект Ізмаїлу потрібний і важливий.

Захід, який проходить у форматі живого спілкування з відомими людьми Ізмаїла, продовжує привертати увагу відвідувачів бібліотеки.

Сьогодні відчути себе в ролі "живих книг" змогли відомі в місті та далеко за його межами особистості. Серед них - ветеран МВС, ветеран спорту, заступник голови клубу любителів бігу "Суворовець" Георгій Митев. Він більше половини століття займається марафонським бігом, на його рахунку - 27 кубків і близько 100 медалей.

Другий "живою книгою" зустрічі став засновник і керівник Ізмаїльського каяк-клубу, срібний призер Київського міжнародного каяк-марафону В'ячеслав Макаров. І третім учасником проекту став засновник першого йога-центру в Ізмаїлі "Йога Усередині", професійний інструктор з хатха-йоги Максим Загуменніков.

Кiлькiсть переглядiв: 586