Основи сталого розвитку громад

2016-04-22

/Files/images/meropriyatiya/Uj9sPPnPmVo.jpg

22 квітня в Ізмаїльській міській бібліотеці ім. І. П, Котляревського відбувся семінар-тренінг на тему "Основи сталого розвитку громад".

Присутні обговорили громаду села Водної Млинів, яку барвисто описав Акіра Куросава в своєму пізньому кінофільмі "Сни". Тренер ЗУРЦ Левко Довган розповів про напрямки розвитку громади - соціум, економіка, природа - і про необхідність розвивати ці сфери рівномірно і органічно, в іншому випадку одна з галузей заглушить і зашкодить розвитку інших.

З'являючись на світ в цьому світі, ми отримуємо в користування Землю. Але це не Земля наших предків, як думає більшість людей. Це Земля наших нащадків. І від нас залежить, в якому стані ми її передамо своїм дітям.

Практичне завдання - розробити стратегію десятирічного сталого розвитку різних сфер економіки Ізмаїла.

Захід пройшов в рамках проекту «Всебічна стабілізаційна підтримка внутрішньо переселених осіб і постраждалого населення України». Ініціаторами проекту виступають Міжнародна організація з міграції (МОМ) та Західноукраїнський Ресурсний Центр (ЗУРЦ) за фінансової підтримки Євросоюзу. У нашому місті координатором проекту виступає Ізмаїльська міська громадська організація «Право на майбутнє»

Кiлькiсть переглядiв: 399